Subsidieregeling Stoppen met couperen van varkensstaarten Subsidieregeling Stoppen met couperen van varkensstaartenAVV1 november 2023|
SAVE THE DATE KKD 28 november 2023 ‘CO2-footprint: praktische toepassing van LCA’s in de dierlijke ketens’ SAVE THE DATE KKD 28 november 2023 ‘CO2-footprint: praktische toepassing van LCA’s in de dierlijke ketens’AVV25 oktober 2023|
Inventarisatie carbon footprint voor kip en ei gaat van start Inventarisatie carbon footprint voor kip en ei gaat van startAVV24 oktober 2023|
Aan de slag met duurzamere dierlijke producten in het vakonderwijs Aan de slag met duurzamere dierlijke producten in het vakonderwijsAVV12 oktober 2023|
Consumenten kopen vooral in de supermarkt meer duurzaam voedsel Consumenten kopen vooral in de supermarkt meer duurzaam voedselAVV12 oktober 2023|
Terugblik KetenKennisDialoog ‘Welke dierlijke producten eten we nog in de toekomst?’ 27 september Terugblik KetenKennisDialoog ‘Welke dierlijke producten eten we nog in de toekomst?’ 27 septemberAVV9 oktober 2023|
AVV Werkgroep Duurzaam Dierlijk structureel in het vakonderwijs Werkgroep Duurzaam Dierlijk structureel in het vakonderwijs
AVV Regiegroep Opschaling Biologische Zuivel en Rundvlees Regiegroep Opschaling Biologische Zuivel en Rundvlees