AVV Regiegroep Opschaling Biologische Zuivel en Rundvlees Regiegroep Opschaling Biologische Zuivel en Rundvlees
AVV Project Gebruik (top)keurmerken bij bedrijfscatering Project Gebruik (top)keurmerken bij bedrijfscatering
AVV Werkgroep Duurzaam Dierlijk structureel in het vakonderwijs Werkgroep Duurzaam Dierlijk structureel in het vakonderwijs
AVV Commissie Verduurzaming Dierlijke Producten (VDP) Onderzoek Commissie Verduurzaming Dierlijke Producten (VDP) Onderzoek
AVV AFGEROND Project Consumentenonderzoek: Kansen voor segmentering varkensvlees in de supermarkt-varken AFGEROND Project Consumentenonderzoek: Kansen voor segmentering varkensvlees in de supermarkt-varken
WUR helpt varkenshouders bij voldoen aan criteria Beter Leven Keurmerk 2025 WUR helpt varkenshouders bij voldoen aan criteria Beter Leven Keurmerk 2025
Verkenning ingezet voor houdbaarheid vergunning voor pluimveehouders Verkenning ingezet voor houdbaarheid vergunning voor pluimveehouders
Vakonderwijs over duurzamer dierlijk krijgt handen en voeten Vakonderwijs over duurzamer dierlijk krijgt handen en voeten